Vladin snimak: Šta je šef policije preko megafona rekao Milutinu Đukanoviću
Foto: Printscreen Youtube Vlada CG

Novi detalji incidenta u Podgorici

Vladin snimak: Šta je šef policije preko megafona rekao Milutinu Đukanoviću

Crna Gora -
Rukovodilac policijskog obezbeđenja Jovica Rečević obratio se funkcioneru Nove Milutinu Đukanoviću sa ponudom da poslanici uđu na sporedni ulaz

Vlada Crne Gore objavila je na svom Jutjub kanalu snimak uputstva koje je rukovodilac policijskog obezbeđenja Jovica Rečević dao organizatorima protesta povodom ulaska poslanika DF-a u Skupštinu.

Na snimku se čuje da se policijski komandir obraća preko megafona funkcioneru Nove Milutinu Đukanoviću i saopštava mu da poslanici mogu da uđu na sporedni ulaz.

“Milutine, imate ponudu predsednika Skupštine da uđete na zadnji ulaz Skupštine sa dvorišne strane, samo vi poslanici. Svaki prelazak preko ograde značiće prekid javnog okupljanja”, kazao je Rečević.

Ubrzo nakon toga Rečević je preko megafona poručio Đukanoviću da predsednik Parlamenta Ranko Krivokapić dolazi u Skupštinu.

“Milutine Đukanoviću, pozovi građane da ne gađaju policiju. Imamo informaciju da će predsednik Skupštine doći uskoro”, rekao je Rečević.

Nakon toga, Rečević ponavlja: “Milutine Đukanoviću, policija je uspostavila kontakt sa predsednikom Skupštine Rankom Krivokapićem, trebalo bi uskoro da se pojavi”.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track