(AUDIO) MANDIĆU MUKA OD LAŽNOG SRBINA VUČIĆEVIĆA: Od ovog antisrpskog plaćenika mi se povraća
Foto: Nebojsa Ma

Lažne patriote napadaju sve što je srpsko

(AUDIO) MANDIĆU MUKA OD LAŽNOG SRBINA VUČIĆEVIĆA: Od ovog antisrpskog plaćenika mi se povraća

Crna Gora -
Lider crnogorske opozicije Andrija Mandić kaže da mu je muka i na samu pomisao o Draganu J. Vučićeviću, glavnom i odgovornom uredniku Informera CG jer je taj list bukvalno "zagadio medijski prostor" u Crnoj Gori napadajući brutalno sve Srbe u CG i to za nalogodavca Mila Đukanovića,

Bagra, bitanga i ništarija! Ovako je lider crnogorskog Demokratskog fronta Andrija Mandić dao najbolji opis lažnog patriote Dragana J. Vučićevića, koji je srpskoj javnosti dobro poznat kao plaćenik Mila Đukanovića koji već mesecima brutalno napada Srbe i opoziciju u Crnoj Gori i za to koristi njegovu novinu Informer CG.

"To je novina koja je zagadila medijski prostor, koja je napala ono što niko nije, bar od srpskog naroda i sprskih novinara odnosno Srpsku pravoslavnu crkvu. Ne znam kako bi se to moglo opisati, kao jedan skandal, poniženje, bruka. Jedno je sigurno, nema novca za koji bi sprski patriota, a taj se gospodin predstavlja u Beogradu i Srbiji kao srpski patriota, uradio isto kao što je uradio on, pristao da služi antisprskoj vlasti, ljudima koji su u životu sve uradili protiv sprskog naroda što su mogli. Sramota, bruka, ne znam kako da to nazovem, na kraju kao utisak ostaje samo gađenje i prezrenje koje osećamo", zaključuje Andrija Mandić.

Vučićević i dalje laže javnost da je "veliki patriota", dok zajedno sa Vladimirom Bebom Popovićem u Crnoj Gori pruža podršku Milu Đukanoviću, koji ne krije da su mu Hašim Tači i albanski političari draži od interesa Srbije. O tome svedoči to što je Crna Gora dala podršku Kosovu prilikom glasanja u Izvršnom savetu kako bi tzv. država bila preporučena za prijem u Unesko.

Koliko je spreman da ode daleko u svojoj prljavoj podaničkoj ulozi govori i činjenica da je njegov Informer CG napao i Srpsku pravoslavnu crkvu, poručuje Andrija Mandić, lider Demokratskog fronta Crne Gore!

Jedan od dokaza da je Vučićević plaćenik režima Mila Đukanovića jeste i bezočna laž koju je objavio u dnevnom listu Informer da Aleksandar Rodić, vlasnik „Adrija medija grupe“, pretenduje na mesto premijera, nakon što je Kurir jedini svakodnevno izveštavao o događajima u Crnoj Gori i napadima režima na građane i opoziciju.

Vučićević je napravio jednu monstruoznu medijsku batinu - Informer CG - koji udara po svim protivnicima Mila Đukanovića i sve to radeći za bedan i pretpostavljam sitan novac“, poručuje lider Demokratskog fronta Andrija Mandić.

"Srbe u Crnoj Gori više boli batina kojom bije vlasnik Informera Dragan J. Vučićević radeći za Mila Đukanovića najprljaviji posao nego batina koju dobijamo od Milovih pendrekaša. Ta osoba koja je osnovala novinu u Crnoj gori, kojoj smo se radovali, jer mislimo da je svaka novina iz Beograda koja se pojavi u CG normalna i saveznička, i da će se baviti pitanjima Srba. To se na žalost pretvorilo u policijsku batinu, ništa manju od one kojom nas je udarao režim Mila Đukanovića na proteklim protestima. To se pretvorilo u onaj gadni suzavac kojim su napadani Srbi i ostali građani Crne Gore - poručuje Mandić i dodaje da je Vučićević otišao mnogo dalje od postojećih plaćenika Mila Đukanovića.

Evo kako je Vučićević trovao protiv srpskog naroda prethodnih dana:

"Informer CG" nije birao sredstva da napadne Srbe i opoziciju.

Sve što je srpsko u Crnoj Gori za Vučićevića je loše...

Ne bira reči da pljune na Srbe...

Svakodnevno bombarduje narod u Crnoj Gori lažima protiv Srba...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track