CECA ILI SEVERINA: Evo čije ime najviše guglaju Balkanci!

Rekorderka

CECA ILI SEVERINA: Evo čije ime najviše guglaju Balkanci!

Crna Gora -
PODGORICA - Stanovnici Crne Gore, Srbije i BiH najviše su na Guglu pretraživali ime poznate balkanske zvezde.

Reč je o srpskoj folk pevačici Svetlani Ceci Ražnatović. Prema pisanju "Tajm" magazina, Cecino ime najčešće je na pretraživačima stanovnika Crne Gore, ali i Srbije i Bosne i Hercegovine.

Time je srpskoj pevačici pripao "regionalni derbi" sa hrvatskom koleginicom Severinom Vučković, koja je najtraženije ime na Gugl pretraživaču u Sloveniji i Hrvatskoj.

Na planetarnom nivou, najčešće guglano ime je fudbalera Barselone, Lionela Mesija koji prema mapi "Tajma", pored rodne Argenitine, ima veliku popularnost u Africi. Mesijevo ime je najčešće guglano u 24 zemlje.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Na drugom mestu je najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan sa 19 zemalja na kojima je najtraženija osoba na pretraživaču.

Posle njih idu imena Kristijana Ronalda, Niki Minaž, Rijane.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Interesantno je da je u Rusiji najtraženije ime bivše žene Vladimira Putina, Ljudmile. Njen muž se može "utešiti" da je najtraženiji u Ukrajini, Moldaviji i Letoniji.

Foto: AP
Foto: AP

Nemci sa druge strane, nisu pokazali preterano interesovanje za politiku. Ime golmana Bajern Minhena, Manuela Nojera je natraženije u pretraživačima.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track