MILIĆ: Miloš Marović je priznao da je krao, šta čeka njegov otac!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Novogodišnja poruka SNS

MILIĆ: Miloš Marović je priznao da je krao, šta čeka njegov otac!

Crna Gora -
BAR - Pravda je spora ali dostižna, imamo prvi put situaciju da je neko iz vrha vlasti priznao da je krao, rekao je predsednik SNP Srđan Milić

"Sin Svetozara Marovića, Miloš Marović je priznao da je krao. Šta čeka njegov otac, za kog čujem da mu je 400 miliona evra teška borba da država ne padne u kandže Srđana Milića i opozicije?

Nekima je zasmetalo što sam rekao da nisu svi isti u DPS. Ponavljam - nisu isti, i poručujem im - niste svi isti, a ne očekujte da vas ja selektiram ko je dobar a ko ne. Ko je loše činio narodu Crne Gore, neka ide gde mu je mesto", poručio je između ostalog predsednik SNP Srđan Milić na novogodišnjem koktelu barskog odbora partijeMilić.

On je pozvao političku konkurenciju da u jednu knjižicu, "kao što je to učinio SNP", sabere što je sve učinila za građane Crne Gore u proteklih 36 meseci, "ako imaju išta".

"Mi smo omogućili naknade za majke sa troje dece, ukidanje akciza za gorivo, besplatna lekarska uverenja, isplatu osam i po penzija, olakšano dobijanje crnogorskog državljanstva", dodao je Milić.On je kazao da "evo, po stoti put" Džavid Šabović poručuje kako će SDP da izađe iz Vlade, "nego se umorismo od čekanja da se to desi, pa nas i ne interesuje više".

"Spremaju se brzo izbori, a ja iz Bara poručujem - glas za ovu vlast je glas da se ponovo uvedu akcize za gorivo i narod pokrade za 30 miliona evra, da se iz Fonda za zapošljavanje osoba sa invaliditetom opet ukrade 40 miliona evra, da plaćate lekove duplo skuplje nego svuda u regionu, da se nekolicini napune džepovi, a narodu šta preostane od mrvica sa stola.

Mene ne čudi glasanje Pozitivne CG, to je već viđeno, nego me čude oni što su glasali za njih, mahali su balonima i uzeli mandate, a sad rade šta rade. Ako ponovo neko želi da da glas za one koji lijepo pričaju, makar sad nije teško, ima novih partija kao pečurki posle kiše, a kad se dohvate mandata, ne interesuju ih birači. Naravno da ima političke korupcije", istakao je Milić

"Poručujem na kraju još nekima: bivši prijatelj je gori nego neprijatelj. Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga čitavog izgubiti", rekao je Milić.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track