(VIDEO) CRNOGORAC NESTAO PRE TRI MESECA: Daju 30.000 evra za informaciju o nestanku Nemanje Medine!
Foto: Printscreen Vijesti.me

policija nudi nagradu

(VIDEO) CRNOGORAC NESTAO PRE TRI MESECA: Daju 30.000 evra za informaciju o nestanku Nemanje Medine!

Crna Gora -

BUDVA - Uprava policije obećala je nagradu od 30.000 evra za informaciju koja će pomoći u pronalasku nestalog Nemanje Medina iz Petrovca.

Informaciju koja će rezultirati pronalaskom Medina, građani mogu dati na broj telefona 122 ili lično u najbližu policijsku stanicu. Medinu se gubi svaki trag od 8. jula nakon što je iz kuće krenuo u pravcu Virpazara. za otmicu su sumnjičeni

Jedan od osimnjičenih... Vladimir Ulama  (Foto CDM)
Jedan od osimnjičenih... Vladimir Ulama (Foto CDM)

Vladimir Ulama i Darko Mijović, a Cetinjani Zoran Muhadinović, Marko Vujačić i Bogdan Milić osumnjičeni su da su im u tome pomogli.Medin je toga dana, sumnja se, vozio "megan" koji je 12. jula pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar-Rijeka Crnojevića.

I DALJE NEPOZNATA SUDBINA NEMANJE MEDINA: Osumnjičeni za otmicu odbili poligraf

Osim tablica sa natpisom „BW-910-HH" na kojima su ostali tragovi nestalog 24-godišnjaka, na licu mesta je nađena još jedna presavijene tablica sa biološkim tragom tri osobe, od kojih je jedna najverovatnije Medin.

Osim tablica, sa ovog mesta istražitelji su izuzeli otiske na granama drveta, sa stakla retrovizora, delovi plastike te kartonska kutija od tableta, na kojoj su bili vidljivi tragovi nalik na krv, više staklenih komada od polomljenih čaša... Ovi tragovi poređeni su sa DNK-a profilima većine osumnjičenih, ali veštačenjem nije utvrđen DNK osumnjičenih.

(CdM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track