JOŠ JEDAN KRVAVI OBRAČUN U BARU: Posle svađe i tuče  seo u auto i pregazio protivnika!
Foto: Printscreen FB

mladiću pao u komu

JOŠ JEDAN KRVAVI OBRAČUN U BARU: Posle svađe i tuče seo u auto i pregazio protivnika!

Crna Gora -

BAR - Baranin Milan Škerović (28) i dalje je u komi, dan nakon što je brutalno pregažen na šetalištu u Šušanju.

On je zadobi teške povrede po cijelom tijelu, kada ga je automobilom namerno udario Milan Pupović (36) koji je policiji poznat od ranije, naočigled brojnih prolaznika u blizini lokala "Barka" i "Amfora".

Ovom neviđenom obračunu, prethodila je verbalna svađa Pupovića i Škerovićaa a potom i tuča kod "Barke". Prema nezvaničnim navodima istražnih organa, Pupović i Škerović fizički su se sukobili posle rasprave i razmene uvreda. U društvu Škerovića bio je i Vaso Bošković iz Bara, takođe poznat policiji.

foto printscreen vijesti.me/Radomir Petrić
foto printscreen vijesti.me/Radomir Petrić

Isti izvor saopštio je da je Pupović posle tuče otišao do svog automobila "alfa romeo" i u punoj brzini krenuo ka Škeroviću i Boškoviću koji su izašli iz lokala. Od siline udara Škerović je u lokvi krvi ostao da leži na šetalištu, a Pupović je pobegao.

Međutim on je ubrzo je uhapšen i zadržan u Centru bezbjednosti Bar. On i Škerović u policijskoj evidenciji vode se kao bezbjednosno interesantne osobe. Milanu Pupoviću određeno je zadržavanje do 72 sata, a krivično delo je kvalifikovano kao teško delo protiv opšte sigurnosti.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja