RUSKI DIPLOMATA UPOZORAVA: Guranje u NATO cepa Crnu Goru
Foto: Youtube Screenshot/Marina Petrova

Upozorenje

RUSKI DIPLOMATA UPOZORAVA: Guranje u NATO cepa Crnu Goru

Crna Gora -

Uvlačenje Crne Gore u NATO može izazvati raskol u društvu, ocenio je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Aleksej Meškov na sastanku s liderima crnogorskog Demokratskog fronta Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem.

"Duboki raskol u crnogorskom društvu može dovesti do dalje nestabilnosti. Rusija razume stav lidera Demokratskog fronta o potrebi da se u obzir uzme mišljenje građana i sprovede referendum o članstvu Crne Gore u NATO", saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

U saopštenju se dodaje da je Meškov primio Mandića i Kneževića na njihov zahtev, prenosi TASS. "Crnogorske kolege su upoznate sa stavom Rusije u vezi s kontraproduktivnom ekspanzijom NATO-a i pokušajima da se Crna Gora uvuče u blok", navedeno je u saopštenju.Tema razgovora su, takođe, bili odnosi Rusije i Crne Gore.

(Beta)Uvlačenje Crne Gore u NATO može izazvati raskol u društvu, ocenio je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Aleksej Meškov na sastanku s liderima crnogorskog Demokratskog fronta Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem.

(Beta)

BONUS VIDEO:

Kurir TV: Zašto je MIG 35 bolji od F 35?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track