Najnovije vesti

KRIVOKAPIĆ O POVRATKU OPOZICIJE U SKUPŠTINU: To bi bilo protiv demokratskih reformi!
Foto: Vijesti.me/ Boris Pejović

Traže nove izbore

KRIVOKAPIĆ O POVRATKU OPOZICIJE U SKUPŠTINU: To bi bilo protiv demokratskih reformi!

Crna Gora

Lider SDP Ranko Krivokapić kazao je da bi svako vraćanje u skupštinske klupe pre objave Vlade da želi da se dogovori oko ponovljenih izbora, bilo upravo protiv ciljeva demokratske obnove i reformi u Crnoj Gori.

Odgovarajući na pitanje da je zamenik pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država Hojt Brajan Ji poslao poruku opoziciji da uđe u arenu i da se bori, a ne da posmatra, Krivokapić je rekao da je SDP u areni i da je vrlo živo.

Uz naglasak da je ulazak u NATO završena važna faza, Krivokapić je kazao da je SDP, dočekala posle 27 godina da ostvari osnivački cilj.

"Uz nezavisnost ta dva ključna stabiliteta Crne Gore su završena. Pred nama je veliki prostor odloženih demokratskih reformi, oko toga smo se složili Hojt Brajn Ji i ja, kao i ekonomsko socijalna obnova Crne Gore. Temelj svega toga je vladavina prava. Očekujem da će opozcija, a to je SDP i do sada radila naći način da ponudi celovit program onoga što će biti posle sledećih izbora", naglasio je Krivokapić.

Komentarišući izjavu lidera DF da jedan deo opozcije pregovora sa američkom ambasadom o mirnoj smeni vlasti, Krivokapić je kazao da je ustavna obaveza mirna smena vlasti.

(vijesti.me)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...