Najnovije vesti

PALI NA CRNOGORSKOJ CARINI: Podgoričani i Holanđanin švercovali 19 kg skanka u Srbiju
Foto: Fonet

PRESRELI IH

PALI NA CRNOGORSKOJ CARINI: Podgoričani i Holanđanin švercovali 19 kg skanka u Srbiju

Crna Gora

PODGORICA - Službenici crnogorske Uprave policije i carina otkrili su i zaplenili na dva granična prelaza, na severu i jugu Crne Gore, ukupno 19 kilograma skanka, a uhapšene su tri osobe.


U zajednickom saopštenju Uprave policije i Uprave carina Crne Gore, navodi se pojašnjava se da su policijski službenici bjelopoljskog Odeljenja granične bezbednosti i carinski službenici na Graničnom prelazu Dobrakovo, na izlazu iz Crne Gore, u subotu, u putničkom vozilu podgorickih registarskih oznaka, u duploj pregradi između zadnjeg sedišta i prtljažnika, pronašli oko 12,5 kilograma, kako se sumnja, skanka.


B.B. i A.M. su lišeni slobode i uz krivičnu prijavu su privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Policijski službenici Odseka za borbu protiv droge, na osnovu kriminalističke obrade koja je sprovedena, sumnjaju da su dva podgoričanina imala nameru da 12,44 kg skanka prokrijumčare preko granice sa Republikom Srbijom radi dalje prodaje.
 

U petak je na Graničnom prelazu Božaj, u vozilu holandskog državljanina, pronađeno oko 6,5 kilograma skanka. Sumnja se da je on imao nameru da skank koji je nabavio u Republici Albaniji prokrijumčari preko teritorije Crne Gore kao tranzitnog područja, u zemlje okruženja, radi dalje prodaje.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto ilustracija: Fonet

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...