SVI DETALJI SAČEKUŠE U HERCEG NOVOM: Prišli Roganovićevom automobilu i počeli da pucaju!
Foto: Avaz.ba, Foto: Avaz.ba

POTRAGA ZA POČINIOCIMA U TOKU

SVI DETALJI SAČEKUŠE U HERCEG NOVOM: Prišli Roganovićevom automobilu i počeli da pucaju!

Crna Gora -

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva Nika Roganovića, koje se tokom noći desilo u naselju Dubrava u Herceg Novom, saopštila je Uprava policije.

Navode da policija preduzima sve mere na identifikovanju i pronalasku izvršilaca ovog krivičnog dela.

Niko Roganović je, inače, otac Duška Roganovića koji je u aprilu, u podmetnutoj eksploziji, ostao bez nogu. Počinioci tog nedela do danas nisu identifinovani.

foto: Vijesti.me/ Svetlana Đokić

Prema saopštenju crnogorske policije, ubistvo se dogodilo noćas, sa i po iza ponoći, kada su nepoznate osobe prišle vozilu u kojem se nalazio Niko Roganović i u njegovom pravcu ispalili više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je preminuo.

O ovom događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mesta izvršio uviđaj sa policijskim službenicima.

Inače, nepoznate osobe su 25. aprila daljinskim upravljačem aktivirale eksplozivnu napravu postavljenu ispod automobila Duška Roganovića, dok je bio na magistralnom putu u blizini glavne autobuske stanice u Herceg Novom.

Roganović je bio osam godina u zatvoru zbog ubistva vođe navijača "Delija", Marka Vesnića, i ranjavanja Ivana Markovića u Igalu 2009.

U tom postupku sudilo se i njegovom bratu od strica Vladimiru, te Draženu Čađenoviću, koji su pravosnažno oslobođeni optužbi.

Roganović je u januaru 2016. odslužio kaznu i izašao iz zatvora.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track