CRNOGORKA BRUTALNO UBIJENA U ITALIJI: Pronađeno telo u kupatilu, vlasnica stana ostala u šoku kad je ugledala jezivu scenu
Foto: Printscreen

Tri prostrelne rane

CRNOGORKA BRUTALNO UBIJENA U ITALIJI: Pronađeno telo u kupatilu, vlasnica stana ostala u šoku kad je ugledala jezivu scenu

Crna Gora -

Crnogorska državljanka Julija Jakšić koja je ubijena je sa tri prostrelne rane glave pronađena je pre dve noći u jednom stanu u gradu Ćervina, provincija Kaserta u Italiji.

Ovu vest objavio je portal "Casera Fokus" dodajući da je beživotno telo u lokvi krvi zatekla vlasnica kuće, koja je zbog neprijatnih mirisa koji su dolazili iz iznajmljenog stana na spratu, odlučila da vidi šta se dešava.

Telo koje je već bilo u početnoj fazi raspadanja zatekla je na podu kupatila, o čemu je odmah obavestila policiju.

Tokom uviđaja u stanu, odnosno na podu kupatila, pronađene su tri čaure od metka manjeg kalibra, dok oružje nije pronađeno.

U noći izmedju subote i nedelje ona se javila da ide u obližnji bar, gde je kasnije viđena sa muškarcem marokanskog porekla sa kojim je, veruje se, bila u emotivnoj vezi. Svedoci tvrde da je on napravio ljubomornu scenu, nakon čega nisu viđeni.

Julija je, nakon anonimne dojave pronađena mrtva, upucana u glavu vatrenim oružjem, a Marokanac čiji identitet je poznat policiji je nestao.

Iza Julije Jakšić ostao je maloletni sin.

(Kurir.rs/dijaspora.news)

(Foto: Profimedia/YT Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track