DPS OŠTRO NAPAO GRADSKOG MENADŽERA BUDVE IZ DEMOKRATSKOG FRONTA: Zašto ne poštuje crnogorsku himnu?
Foto: Profimedia

napad

DPS OŠTRO NAPAO GRADSKOG MENADŽERA BUDVE IZ DEMOKRATSKOG FRONTA: Zašto ne poštuje crnogorsku himnu?

Crna Gora -

Menadžeru Budve iz redova Demokratskog fronta, Milu Božoviću ne dopada se crnogorska himna. Naime, kako tvrdi OO DPS-a toga grada, Božović je juče napustio svečanu sjednicu lokalnog parlamenta prilikom intoniranja crnogorske himne.

Kažu da su odbornici Demokratskog fronta stigli pred sam kraj. “Toliko o poštovanju koalicionog partnera, antifašističke borbe i države Crne Gore”, poručuju iz lokalnog DPS-a.

Treba istaći da je Božović crnogoskoj javnosti postao poznat kada je povodom Dana nezavisnosti Crne Gore na njegovoj porodičnoj kući osvanula je osam metara duga srpska trobojka.

Kuža Božovića u Budvi, foto: Vijesti.me/Vuk Lajović

Menadžer Opštine tada je saslušan u policiji zbog ovog slučaja. Zastava se i nakon informativnog razgovora nalazila na njegovoj kući.

Božović je u fokusu bio i letos, kada su se na njihovoj jahti, pod crnogorskom zastavom, u Budvi odmarali njegove partijske kolege, opozicioni lideri Andrija Mandić i Slaven Radunović, gde su “predahnuli” od bojkota Parlamenta.

Božović je jedan od ključnih ljudi DF-a u Budvi i jedan od najzaslužnijih za uspeh tog političkog saveza u metropoli crnogorskog turizma.

Kurir.rs/CDM.me

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Alarmantno! Evo koje nas kataklizme očekuju u 2018. godini?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track