BAHATA UČITELJICA IZ BUDVE DOBILA PREKRŠAJNU PRIJAVU: Pretila učenici (10) da će je prebiti i odrobijati
Foto: Vijesti/Vuk Lajović

RODITELJI U ŠOKU

BAHATA UČITELJICA IZ BUDVE DOBILA PREKRŠAJNU PRIJAVU: Pretila učenici (10) da će je prebiti i odrobijati

Crna Gora -

Budvanska policija podnela je prekršajnu prijavu protiv Svetlane Seke Popović, učiteljice Osnovne škole “Stefan Mitrov Ljubiša”, zbog pretnji upućenih 10-godišnjoj I.K, učenici petog razreda.

Učiteljica ne predaje devojčici kojoj je, kako tvrde u policiji, pretila. U budvanskoj policiji potvrđeno je da su saslušani svi svedoci.

"Posle saslušanja svedoka i prikupljenih dokaza, protiv učiteljice je podneta prekršajna prijava zbog kršenja člana 8 Zakona o javnom redu i miru”, rekao je sagovornik iz policije.

Tim članom propisano je da će se novčanom kaznom od 250 do 1.500 evra ili kaznom zatvora do 60 dana, kazniti onaj ko na javnom mestu izazove osećanje ugoroženosti kod drugog pretnjom da će ga napasti.

Roditelji 10-godišnje učenice prethodno su prijavili policiji da je učiteljica Popović njihovoj ćerki pretila da će je prebiti i odrobijati.

Kako se navodi, roditelji devojčice policiji su prijavili da je nastavnica ulazila u dva odeljenja kojima ne predaje i tražila učenice koje su preričavale priču, da se letos, dok su bile u školi na Žabljaku, učiteljica S. P. tukla sa svojom koleginicom i vukla je za kosu.

“Jedna od devojčica koju je prethodno uznemiravala ušla je u učiniocu učiteljice koja predaje mome detetu. Nakon toga je, kako mi je dete ispričalo, ali i potvrdili drugi roditelji, ušla bez kucanja u razred i po imenu tražila moje dete. I pored toga što je u toku bio čas, ona je ušla i obratila se mom detetu rečima - 'pa makar završila u zatvoru ili ludari tebe ću prebiti'. Potom je dodala i 'odrobijaću ih'”, ispričao je roditelj koji je pretnje prijavio policiji.

Kurir.rs/Vuk Lajović Foto: Vuk Lajović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! EVO ZBOG ČEGA ĆE SE PUTIN UKLJUČITI U PREGOVORE BEOGRADA I PRIŠTINE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track