UMEŠAN U DVOSTRUKO UBISTVO U PODGORICI: Kod pritvorenika u sobi pronašli dva telefona, sumnja se da je nabavio oružje kojim su ubijeni Šaković i Jovanović
Foto: Vijesti/Zoran Đurić

ISTRAGA

UMEŠAN U DVOSTRUKO UBISTVO U PODGORICI: Kod pritvorenika u sobi pronašli dva telefona, sumnja se da je nabavio oružje kojim su ubijeni Šaković i Jovanović

Crna Gora -

Kod pritvorenika Draga Ćetkovića, koji se tereti da je nabavio oružje kojim su ubijeni Miloš Šaković (32) i slučajna žrtva Radivoje Jovanović (41), pronađena su dva telefona koja će biti veštačena kako bi se utvrdilo sa kim je komunicirao.

Istražitelji očekuju da će na osnovu listinga utvrditi ulogu Ćetkovića i eventualno doći do nekih novih dokaza.

Ćetković se nalazi u sobi sa Vladimirom Ulamom, optuženim za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina i Aleksandrom Kekovićem, koji je nepravosnažno osuđen zbog bombaškog napada.

Prema dosadašnjoj istrazi, utvrđeno je da je u likvidaciji Šakovića i Jovanovića učestvovalo sedam ljudi.

Za sada, istraga je pokrenuta protiv Draga Ćetkovića, Kristine Brnović, Predraga i Janka Vukadinovića i Marka Jovanovića, za kojim je raspisana nacionalna poternica.

Analizom dokaza i iskaza osumnjičenih policija i tužilaštvo očekuju da će doći do imena nalogodavca, kao i osobe za koju se veruje da je angažovala ekipu za likvidaciju naočigled brojnih građana u samom centru Podgorice. Istražitelji su uvereni da će tokom istrage prikupiti dokaze protiv nalogodavca, za koga tvrde da je blizak škaljarskom klanu.

Kurir.rs/CDM Foto: Vijesti/Zoran Đurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track