OTAC PRONAŠAO BEBICU U KREVECU ZAMOTANU U MUŠEMU: Baranka ubistvo šestomesečnog sina pravdala jakim lekovima koje uzima
Foto: Printscreen/ Vijesti.me

NOVI DETALJI

OTAC PRONAŠAO BEBICU U KREVECU ZAMOTANU U MUŠEMU: Baranka ubistvo šestomesečnog sina pravdala jakim lekovima koje uzima

Crna Gora -

Tokom salušanja u Tužilaštvu Mirjana Škrijelj (29) iz Bara, koja je osumnjičena da je udavila svog šestomesečnog sina, pravdala je zločin terapijom jakim lekovima, koje uzima zbog epilepsije.

Na saslušanju u Tužilaštvu, kao i prilikom prvog saslušanja pred inspektorima, nije pokazivala emocije.

Iz Tužilaštva su najavili da će tražiti određivanje pritvora osumnjičenoj Škrijelj i ona će danas biti privedena kod sudije za istragu Višeg suda u Podgorici.

Telo nesrećne bebe je pronašao otac u krevecu. Beba je bila zamotana u mušemu i nije davala znakove života. Otac je odneo dete u Hitnu pomoć, gde su lekari konstatovali smrt. O svemu tome lekari su obavestili policiju i tužilaštvo, a zatim je obavljena obdukcija.

Nalaz je pokazao da je beba zadavljena mušemom, pa su inspektori obavili poligrafsko ispitivanje koje Mirjana Škrijelj nije prošla.

Stric osumnjičene Mirjane Škrijelj, Slobodan Došljak kazao je juče medijima da ja zetečen, te da ništa nije ukazivalo na ovakav ishod.

Prve komšije porodice Škrijelj ispričale su da su u porodici između supružnika bili poremećeni odnosi već duže vreme, kao i da se moglo naslutiti da će se desiti nešto loše.

Kurir.rs/ Cdm.me/ Pobjeda

Foto:Vijesti.me/ Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track