Najnovije vesti

OTKRILI JEZIVU ISTINU POSLE 20 GODINA: Sasvim slučajno saznali da su odgajali tuđe dete!
Foto: AP/Ilustracija

skandal

OTKRILI JEZIVU ISTINU POSLE 20 GODINA: Sasvim slučajno saznali da su odgajali tuđe dete!

Crna Gora

KOTOR - Jedna porodica sa primorja sasvim slučajno je otkrila da je pre 20 godina njihova beba zamenjena u porodilištu kotorske Opšte bolnice.

Posle ovog šokantnog otkrića, utvrđeno je da je njihovo dete raslo u familiji koja, takođe, živi na primorju. Ovaj slučaj dobio je sudski epilog, što je Danu potvrđeno iz kotorske bolnice.

 

Prema pouzdanim informacijama ovog lista, porodice čije su bebe zamenjene pre dve decenije u kotorskoj bolnici su iz opština Budva i Herceg Novi.

 

“U toku je jedan sudski spor sa predmetom utvrđivanja zamene beba u porodilištu bolnice Kotor. Po nalogu suda garantovana je tajnost podataka, tako da smo u obavezi da se pridržavamo te odluke suda i ne možemo da objavljujemo bilo kakve informacije vezane za taj spor odgovorio je direktor kotorske bolnice”, doktor Ivan Ilić.

 

Zbog propusta u kotorskoj Bolnici, oštećene porodice navodno traže milionsku odštetu. Podsetimo, nedavno je slučaj zamene beba u porodilištu Kliničkog centra Crne Gore uznemirio crnogorsku javnost, ali je on, na svu sreću, ubrzo rasvetljen.

 

Kurir.rs/Dan

Foto ilustracija AP

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...