Najnovije vesti

KOMUNALNA POLICAJKA OPTUŽUJE BUDVANSKOG BIZNISMENA: Pljunuo me u lice jer mu je pauk odneo kola!
Foto: Vijesti.me/ Vuk Lajović

OPTUŽNI NEGIRA

KOMUNALNA POLICAJKA OPTUŽUJE BUDVANSKOG BIZNISMENA: Pljunuo me u lice jer mu je pauk odneo kola!

Crna Gora

Komunalna policajka B. P. iz Budve podnela je krivičnu prijavu protiv građevinskog biznismena Duška Glendže, optužujući ga da ju je odgurnuo i pljunuo u lice tokom vršenja službene dužnosti. Glendža je to demantovao.

Incident se navodno dogodio u budvanskom naselju Podkošljun, kada je komunalna policajka sa svojim kolegom bila na terenu po pozivu jedne budvanske porodice u čijem dvorištu su se izlivale fekalije. Dok je, kako je navela u krivičnoj prijavi, vršila inspekcijski nadzor, primetila je na ulici kako pauk služba Komunalne policije odnosi automobil koji je bio nepropisno parkiran.

"Dok su podizali vozilo marke 'tojota', formirala se kolona vozila od kojih su pojedini vozači negodovali. Krenula sam ka kolegama iz pauk službe, i kada sam bila na udaljenosti 15 - 20 metara, primetila sam kako mome kolegi D.N. prilaze tri muškarca i dolazi do verbalne rasprave. Prišla sam i kazala sam: ‘Izvinite što upadam u reč’, kako bih smirila tenzije i kako ne bi došlo do napada i vređanja mog kolege. Stariji muškarac mi je kazao: ‘Šta se mešaš, ko si ti’, a ja sam ponovila iste reči, nakon čega me je od odgurnuo u pravcu ‘pauka’. Kolega D.N mu je saopštio da sam ja njegova koleginica, i oni odnose vozilo, i razilaze se“, navela je u prijavi.

Inspektorka, kako je navela, se potom vratila u dvorište kuće, gde je prvobitno vršila nadzor, kada se posle dvadesetak minuta navodno pojavljuje Glendža.

"Prišao mi je na razdaljinu od pola metra i kazao mi: ‘Ti si me prijavila’, na šta sam mu odgovorila: ‘To nije tačno’. Ponovio je: "Ti si me prijavila" i pljuje me u lice i gestikulira rukama u mome pravcu, ali me fizički ne napada. Moj kolega prijavljuje policiji i oni privode ovu mušku osobu", navela je u prijavi komunalna policajka.

Glendža je naveo da je vozilo parkirao ispred svoga hotela, kako bi uzeo hranu koja je pripremljena za njegove radnike.

"Pauk služba je došla, zamolio sam ih da ne odnose vozilo, već ću da platim odmah, ali su oni to učinili. Otišao sam po svoje vozilo i platio kaznu. Nikoga nisma napadao i vređao", kazao je Glendža.

Policija je utvrdila da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela, već da je reč o prekršaju.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Vijesti.me/ Vuk Lajović

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...