UHAPŠEN BUDVANIN KOJI JE U BEOGRADU ZAPALIO SVOJ PORŠE OD 170.000 EVRA: Pištoljem pretio gostima i osoblju kafića u Petrovcu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

novi incident

UHAPŠEN BUDVANIN KOJI JE U BEOGRADU ZAPALIO SVOJ PORŠE OD 170.000 EVRA: Pištoljem pretio gostima i osoblju kafića u Petrovcu! (VIDEO)

Crna Gora -

BUDVA - Budvanska policija uhapsila je B.F. iz Budve za kojeg se se sumnja da je u Petrovcu pretio pištoljem osoblju i gostima kafića "MTV.

Policija je uhapsila još dve osobe osumnjičene da su posle incidenta sakrile pištolj u nameri da uhapšenom pomognu posle izvršenja krivičnog dela, saopšteno je iz Uprave policije.

B.F. je poznat javnosti posle paljenja svog skupocenog "poršea kajen" (170.000 evra) u Beogradu iz revolta jer nije dobio srpsko državljanstvo iako četiri decenije živi u Srbiji.

U saopštenju se dodaje da je policija pronašla pištolj koji je bio sakriven, te da su sve tri osobe privedene tužiocu, a da im je sudija za istragu potom odredio pritvor od 30 dana nakon čega su sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) u Spužu.

"U noći između 16. i 17. avgusta .2018. godine, oko ponoći, građani su obavestili Dežurnu službu CB Budva da u kafiću "MTV" na šetalištu u Petrovcu muškarac preti pištoljem. Službenici CB Budva su u službene prostorije priveli B.F. (53), I.V. (26), obojicu iz Budve i E.Š. (23), stranu državljanku rođenu u Beranama.

Filipović je imao imao pištolj marke "Pietro Bereta", sa okvirom u kojem se nalazilo 13 metaka kalibra 9 mm, od kojih je jedan metak bio u cevi, a kojim je u više navrata pretio osoblju i gostima, okrećući cev pištolja u njihovom pravcu, pri čemu je lomio čaše i flaše u bašti i unutar objekta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da se takođe sumnja da je E.Š pre dolaska policajaca, od B.F. uzela pištolj i stavila u svoju torbu nakon čega ga je predala I.V, tražeći od njega da ga skloni, što je on i uradio, sakrivši ga u hidrant, u garaži stambene zgrade u kojoj I.V. živi.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track