Najnovije vesti

SPREMAN DA ISPRIČA JEZIVE DETALJE: Vaterpolista iz Crne Gore iskasapio ukrajinsku milionerku, a sad hoće sve da PRIZNA!
Foto: Vijesti.me/ Facebook

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO REGION

SPREMAN DA ISPRIČA JEZIVE DETALJE: Vaterpolista iz Crne Gore iskasapio ukrajinsku milionerku, a sad hoće sve da PRIZNA!

Crna Gora

Arsenije Stanović (22) iz Tivta, optužen da je na podmukao način ubio Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu (30), ukoliko se potvrdi optužnica, na glavnom pretresu će priznati zločin, izjavio je novinarima njegov branilac advokat Zoran Piperović.

Na pitanje novinara da nema nikakve dileme da je on počinio zločin, samo ostaje pitanje da se razjasni pod kojim okolnostima, branilac je kazao.

"Tako je”", naveo je Piperović.

foto: Printscreen Instagram, Printscreen Vijesti.me/Savo Prelević

Pred vanraspravnim većem kojim je predsedavao sudija Boris Savić, predsednik Višeg suda u Podgorici, održano je ročište za potvrđivanje zakonitosti optužnice protiv Arsenija Stanovića (22) iz Tivta, osumnjičenog za ubistvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove (30).

Viši državni tužilac Željko Tomković, zastupnik optužnice, ostao je kod navoda da je okrivljeni Stanović počinio krivično delo ubistvo i predložio sudu da je potvrdi.

Branilac okrivljenog advokat Zoran Piperović rekao je da nema primedbi, dok će se o dokazima izjasniti na glanom pretresu. Sudija Savić je zaključio ročište i najavio da će sud u zakonskom roku doneti odluku.

Ukrajinka Anastasija Lašmanova, direktorka kompanije koja gazduje sa par hotela i restorana u Crnoj Gori, pronađena je mrtva u maju u njenom stanu u naselju Dobrota u Kotoru.

Lašmanova je bila izvršna direktorka milionski vrednih kompanija.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Vijesti.me

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...