BESKUĆNIK U ULCINJU SILOVAO DEVOJČICU (11)!? Meštani Štoja u panici! Peta prijava za silovanje dece!
Foto: Profimedia

jezivo

BESKUĆNIK U ULCINJU SILOVAO DEVOJČICU (11)!? Meštani Štoja u panici! Peta prijava za silovanje dece!

Crna Gora -

Policija u Ulcinju privela je beskućnika zbog sumnje da je silovao jedanaestogodišnju devojčicu

Na osnovu opisa koji im je dala porodica devojčice inspektori kriminalističke policije su brzo identifikovali i uhapsili čoveka na koga se sumnja, piše Dan.

Devojčica je odmah nakon prijave upućena na medicinske preglede. Izvor lista iz policije rekao je da porodica devojčice prijavila sumnju da je njihovu ćerku seksualno zlostavljao beskućnik koji je često boravio u ulcinjskom naselju Štoj.

Odmah je obavešten nadležni tužilac i beskućnik je priveden na informativni razgovor. Podgoričkom dnevniku je nezvanično saopšteno da policija ne želi da prejudicira istragu jer se na osnovu preliminarnih rezultata nije moglo sa sigurnošću utvrditi da je "pomenuto lice imalo seksualne odnose sa devojčicom".

Vest o mogućem silovanju devojčice uznemirila meštane Štoja koji ne mogu da veruju da je čovek koji je priveden spreman da uradi tako nešto.

Reč je o petoj prijavi u poslednje dve godine koja se odnosi na krivično delo nedozvoljene polne radnje sa maloletnim detetom. U tri slučaja je utvrđeno da se radilo o lažnim prijavama, što je dokazano kroz sudske postupke u kojima su prijavljeni pravosnažno oslobođeni, piše Dan.

Kurir.rs / Mondo.me

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track