NEVEROVATAN SLUČAJ NA ŽABLJAKU: Turistu na pešačkom prelazu udario lokalni političar službenim kolima, on sve negira, svedoci tvrde drugačije
Ilustracija, Foto: Profimedia

drama na raskrsnici

NEVEROVATAN SLUČAJ NA ŽABLJAKU: Turistu na pešačkom prelazu udario lokalni političar službenim kolima, on sve negira, svedoci tvrde drugačije

Crna Gora -

Strani državljanin prijavio je žabljačkoj policiji da ga je pre dva dana, na pešačkom prelazu u centru tog grada udario automobil, ali da je vozač potom pobegao.

Turista je uslikao vozilo, koje, prema podacima medija, koristi predsednik Skupštine opštine Žabljak Vidoje Tomčić.

Nekoliko očevidaca ispričalo je da je upravo Tomčić bio za volanom “pežoa” koji je na raskrsnici udario turistu.

Tomčić je kazao da njihovo vozilo nije učestvovalo u bilo kakvom saobraćajnom udesu.

Iz Uprave policije nezvanično su rekli da je Tomčić u razgovoru sa njihovim službenicima negirao da je u ponedeljak vozio službeni “pežoo” i da su zbog toga od Skupštine opštine Žabljak tražili informaciju - ko je pre dva dana bio za volanom tog automobila.

Iz vrha UP objašnjeno je da, nakon prijave saobraćajne nezgode, nisu zatekli službeni “pežo” na mestu na kojem je stranac udaren, ali i da na tom vozilu koje su kasnije pronašli nisu uočili oštećenja.

“Pre eventualnog procesuiranja bilo koga, moraju se utvrditi sve činjenice o tom događaju. Ukoliko se utvrdi da je automobilom upravljao Tomčić, biće procesuiran”, rekao je sagovornik iz UP.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track