UHAPŠEN VOJIN STUPAR, VOĐA KAVAČKOG KLANA! Pre 3 godine na njega su pucali kao na filmu, a evo šta je policija sada pronašla u njegovoj kući! Češljali i Kašćelanov stan!
Ilustracija, Foto: EPA/Boris Pejović

pretresli i kašćelanov stan

UHAPŠEN VOJIN STUPAR, VOĐA KAVAČKOG KLANA! Pre 3 godine na njega su pucali kao na filmu, a evo šta je policija sada pronašla u njegovoj kući! Češljali i Kašćelanov stan!

Crna Gora -

Kotoranin Vojin Stupar, navodni vođa kavačkog klana uhapšen je u utorak, potvrdila je Uprava policije Crne Gore.

Vojin Stupar se sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja.

Pretresom Stupareve kuće policija je pronašla pancir, mobilne kartice, dva telefona i novac. U istoj akciji policija je pretresla stan navodnog šefa grupe Slobodana Kašćelana koji je mesecima u istražnom zatvoru.

Kašćelan
Kašćelanfoto: Printscreen

Stupar, zet Igora Božovića koji važi za jednog od vođa kavačkog klana, javnosti je poznat nakon što je, navodno, 2016. godine na njega pucao Jovan Vukotić.

Vukotić
Vukotić foto: Printscreen/ Instagram

Prema tužilačkim dokumentima, Jovan Vukotić u društvu sa Milićem Minjom Šakovićem i Igorom Dedovićem, 27. marta 2016. godine su u kotorskom naselju Rakite, automobilom marke "BMW" preprečili put "citroenu C3" u kom su bili Stupar i Radonjić i pokušali da ih ubiju. Pištolj je navodno prvi potegao Jovan Vukotić.

Iz vozila je, kako se sumnja, izašao Vukotić i iz pištolja "škorpiona" sa prigušivačem ispalio više hitaca u Radonjića koji se nalazio na mestu suvozača u "citroenu". Kada su Stupar i Radonjić krenuli da beže Dedović i Šaković su pucali ka njima.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: EPA/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track