UGOSTITELJ IZ CRNE GORE PODIGAO BURU: Nemam zaradu od Bosanaca, samo mi troše asepsol! (VIDEO)
Foto: Youtube/Vijesti

skandal

UGOSTITELJ IZ CRNE GORE PODIGAO BURU: Nemam zaradu od Bosanaca, samo mi troše asepsol! (VIDEO)

Crna Gora -

Katastrofalno loša turistička sezona za ugostitelje iz Crne Gore, teško pada i meštanima i ugostiteljskim radnicima.

Ipak, čak i onaj mali broj turista koji trenutno boravi u Crnoj Gori, našao se na udaru jednog od ugostitelja, jer, kako je rekao, nema od njih koristi, već samo štetu, jer mu troše sredstvo za dezinfekciju.

Ilija Armenko, turistički radnik i predsednik zakupaca plaža, prilikom gostovanja u jednoj emisiji neprijatno je gledaoce i potencijalne goste. Naime, iako je sezona slaba, on je našao manu u vidu turista iz Bosne i Hercegovine, koji, kako je rekao, možda prave profit hotelima, ali njemu stvaraju minus u poslovanju, jer mnogo troše asepsol.

"Hotel se pre dva dana napunio Bosancima. Ali od njih, sem hotela, nema tu ništa. Hoteli će nešto zaraditi, gužva se stvara, kakva je to politika, ja to nikada neću razumeti. Oni će nešto da zarade, mi ostali... Eto, dođu, prođu, slikaju se... Ja makar od tih gostiju nikad nisam imao štete, a sad imam štete, jer mi onaj alkohol troše. Uđu, slikaju se i ne mogu da se nakupujem asepsola", rekao je on.

Njegova izjava, podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama, te su reakcije mahom bile negativne, kako iz Srbije, tako i iz Crne Gore.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track