KRIVOKAPIĆ O FORMIRANJU VLADE EKSPERATA: Vlast DPS-a se urušila kao Vavilonska kula! Pravimo sistem u kome se narod pita
Foto: Nemanja Nikolić

promene u crnoj gori

KRIVOKAPIĆ O FORMIRANJU VLADE EKSPERATA: Vlast DPS-a se urušila kao Vavilonska kula! Pravimo sistem u kome se narod pita

Crna Gora -

Nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić, dan posle izborne pobede istako je da je prvo poluvreme gotovo, da sledi drugo i najavio formiranje vlade koju će činiti eksperti.

"Nisu do kraja prebrojani rezultati, tako da očekujemo da ćemo do kraja dobiti 42 mandata u novom sazivu skupštine“, rekao je Krivokapić o izbornim rezultatima.

Krivokapić je istakao da je najvažnije da nije bilo incidenata, sem jednog u Nikšiću kada je mladić uleteo kolima u masu koja je slavila pobedu.

"Neophodno je da napravimo sistem koji neće zavisi od politike jedne partije i jednog čoveka, sistem koji će raditi na dobrobit svih građana Crne Gore“, rekao je Krivokapić.

foto: Nemanja Nikolić

Politička korupcija u Crnoj Gori je bila izražena, Krivokapić je istakao da je cilj da se svede na nulu.

"Pobeda nad DPS-om je bila prvo poluvreme, ovo što sledi je drugo poluvreme koje je teže. Ovde nema prostora za trgovinu, jedino je pošteno da se formira ekspertska vlada, da se političari povuku“, istakao je Krivokapić.

"Najvažnije je da počnemo da pravimo sistem. Ova kula DPS-a se urušava kao vavilonska kula, i mi imamo obavezu da počnemo da izgrađujemo sistem u kojem se narod pita a političari slušaju“, ističe Krivokapić.

Kurir.rs / Informer.rs, Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track