OTAC GOJKO PEROVIĆ: Mitropolit ima koronu, ali se dobro oseća! Molimo se za njegovo zdravlje
Foto: Youtube/Sputnjik Srbija, Youtube prtscr / BN TV

prethodno bio u kućnoj izolaciji

OTAC GOJKO PEROVIĆ: Mitropolit ima koronu, ali se dobro oseća! Molimo se za njegovo zdravlje

Crna Gora -

Otac Gojko Perović potvrdio je da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije pozitivan na testu za korona virus, istakavši da je njegovo zdravstveno stanje stabilno i pozvao vernike da se mole za njegovo zdravlje, kao i za zdravlje svih obolelih.

"Mitropolit Crnogorsko-primorski Amfilohije ušao je danas u cetinjsku Bolnicu Danilo Prvi radi rutinske zdravstvene kontrole, a povodom planiranja njegovih predstojećih pastirskih aktivnosti, kazao je otac Gojko Perović.

"Prethodne dane mitropolit je proveo u kućnoj izolaciji i pod neprekidnim lekarskim nadzorom. On se lično dobro oseća, kovid-test je potvrdio da je vladika inficiran ovim virusom, pa je, baš iz tih razloga, prevezen u KBC Podgorica. Tamo će, zbog povoljnijih uslova lečenja, biti smesten sve dok traje infekcija", kazao je Perović.

On je dodao da je opšte mišljenje lekara da je mitropolitovo zdravstveno stanje, s obzirom na pozitivni rezultat pomenutog testa, sasvim stabilno i pod kontrolom.

"Pozivamo braću i sestre na usrdnu molitvu punu vere i ljubavi - kako za mitropolitovo što skorije ozdravljenje, tako i za zdravlje i napredak svih obolelih", poručio je Perović za Sputnjik.

Kurir.rs/Sputnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track