Najnovije vesti

DRŽI SE, ĐEDO NAŠ! ČEKAMO TE JOŠ JAČEG I ODLUČNIJEG DA ZAVRŠIMO ZAPOČETO: Brojne poruke podrške za mitropolita Amfilohija
Foto: EPA/Boris Pejović

mitropolit pozitivan na korona virus

DRŽI SE, ĐEDO NAŠ! ČEKAMO TE JOŠ JAČEG I ODLUČNIJEG DA ZAVRŠIMO ZAPOČETO: Brojne poruke podrške za mitropolita Amfilohija

Crna Gora

Nakon saopštenja da je mitropolit Amfilohije pozitivan na testu za korona virus, društvene mreže usijale su se od poruka podrške.

Verni narod na razne načine koristi priliku da poželi brzo ozdravljenje arhijereju cetinjskom.

„Pobedio si sotone, oslobodio nas. Pobedi i koronu. Volimo te“, samo su neke od brojnih poruka.

„Moli, moli se rode za zdravlje našeg svetog mitropolita. Potrebne su nam još njegove molitve. Gotova nisu tvoja ovozemaljska dela, čeka te Lovćen, vrh i kapela“.

„Išao si na Kosovo i Metohiju kad mnogi nisu smjeli ni ime da mu izgovore, držao opelo dok su meci letjeli na sve strane, pobijedio za pola godine one koji 30 godina bez imalo stida i srama opljačkaše i poharaše Crnu nam Goru, pa kako nećeš pobijediti jedan virus koji je od ljudi, a ne od Boga?. Mitropolite naš, Đedo, molimo se za tvoje zdravlje, i čekamo te još jačeg i odlučnijeg, da završimo započeto“.

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić takođe je posalo poruku podrške mitropolitu:

 

‼️ДРЖИ СЕ, ЂЕДО НАШ‼️

Posted by Marko Milačić on Tuesday, 6 October 2020

Na iformaciju da je mitropolit Amfilohije pozitivan na kovid 19 nije ostao imun ni iguman Visokih Dečana Sava Janjić.

Marko Kovačević, poslanik Nove srpske demokratije u Skupštini Crne Gore takođe je poslao poruku:

„Ne brinem jer i kad odeš tek tad ćeš nam doći preobražen u svoju suštinu tek tada ti ništa neće moći oni što nam svoju nutkaju taštinu. No verujem nije sada baš to vreme kad ćemo novi rezbariti ćivot mora se još neko posejati seme na vrh Lovćena da nikne Krst - naš život".

Selektor bokserske reprezentacije Crne Gore Boško Drašković, učesnik brojnih litija u Nikšiću u molitvama je za zdravlje mitropolita Amfilohija.

„Trebaš nam još vladiko! Tek trebaš ovaj napaćeni narod ujediniti i vratiti na put spasenja. Sveti Vasilije Ostroški, ugodniče Božiji, moli Boga da ozdravi našeg mitropolita Amfilohija...“

Oglasio se i politički analitičar Vladislav Dajković:

 

Duboko me potresla vijest da je naš sveti Vladika Amfilohije pozitivan na Korona virus. Molimo se Bogu svi zajedno za...

Posted by Vladislav Dajković on Tuesday, 6 October 2020

„Duboko me potresla vest da je naš sveti vladika Amfilohije pozitivan na korona virus. Molimo se Bogu svi zajedno za zdravlje našeg velikog mitropolita, baš kao što se on molio za nas svih ovih godina“.

Kurir.rs/Sputnjik

Foto: EPA/Boris Pejović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...