00:45

MARKO KOVAČEVIĆ GLASAO U NIKŠIĆU: Naša pobeda je neupitna (KURIR TV)

koalicija za budućnost nikšića

MARKO KOVAČEVIĆ GLASAO I PORUČIO GRAĐANIMA: Naša pobeda je neupitna! Večeras Nikšić kreće u bolju budućnost! (VIDEO)

Crna Gora -

"U ovoj kampanji smo imali mnogo sunčanih dana, ali danas je valjalo da padne i malo kiše, da osveži. Večeras Nikšić kreće u jednu novu budućnost, bolju budućnost, koju ćemo svi zajedno da gradimo", rekao je Marko Kovačević, nosilac liste "Za budućnost Nikšića" koji je glasao na biračkom mestu broj 20 u zgradi Dečjeg vrtića Ćemenca, na današnjim lokalnim izborima u tom gradu.

U izjavi novinarima je istakao da je do podneva već izašlo dosta građana na izbore.

"Mislim da ćemo vrlo brzo završiti taj glavni deo posla, a onda ostaje da se prebroje rezultati i proglasi naša pobeda. Pozivam sve da večeras to proslave u svojim kućama. Naša pobeda je neupitna!", poručio je Kovačević.

Podsetimo, danas je otvoreno svih 138 biračkih mesta u Nikšiću na kojima 58.800 punoletnih stanovinika ovog grada ima pravo glasa za lokalni parlament.

Nikšić je drugi po veličini grad u Crnoj Gori, rodni je grad predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, suštinski je središte i Srpske pravoslavne crkve (SPC) koja je na parlamentarnim izborima imala veliku ulogu u smeni vlasti Đukanovićevog DPS-a, organizujući višemesečne protestne litije zbog Zakona o slobodi veroispovesti.

Kurir.rs/Z.Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track