ISPLIVAO DOKAZ POVEZANOSTI MILA I "KAVČANA": Zvicerova žena podržala Đukanovića na dan izbora u Nikšiću?!
Foto: EPA/Boris Pejović

TAJNA VEZA

ISPLIVAO DOKAZ POVEZANOSTI MILA I "KAVČANA": Zvicerova žena podržala Đukanovića na dan izbora u Nikšiću?!

Crna Gora -

Bliska drugarica Tamare Zvicer, supruge vođe ozloglašene grupe, postavila fotografiju na kojoj je crnogorski predsednik. U objavi je tagovala Tamaru, što mnogi vide kao dokaz bliskosti lidera DPS i vođe krimi-klana

O tajnim vezama predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i ozloglašenog kavačkog klana, čiji je vođa Radoje Zvicer, saznaje se sve više, pa se tako potvrđuju i sumnje da je crnogorska vlast na sve načine štitila pripadnike ove kriminalne grupe! Najnoviji dokaz za to je fotografija Mila Đukanovića koju je na dan izbora u Nikšiću objavila na Instagramu navodno bliska prijateljica Tamare Zvicer, supruge vođe "kavčana", tagujući je pritom u toj objavi. To su mnogi protumačili kao neskrivenu podršku Đukanoviću od strane Zvicerovih.

Podrška na terenu

- Simptomatično je da je bliska drugarica Zvicerove žene postavila Milovu fotografiju baš 14. marta, kad su bili izbori u Nikšiću. Ona je na na toj fotografiji označila Zvicerovu ženu uz srce, krunu i sklopljene ruke kao da se mole. Nesumnjivo je da su mu njih dve tako dale podršku, što je još jednom podrejalo sumnje da je Zvicer više nego blizak s Đukanovićem, o čemu se godinama samo šaputalo u Crnoj Gori - navodi izvor Kurira.

Tamara Zvicer
foto: Instagram

Takođe, kako smo nedavno pisali, Zvicer i njegovi ljudi su bili uključeni i u neformalnu predizbornu kampanju za DPS u Nikšiću. Navodno su pretili i zastrašivali Srbe u ovom mestu, primoravajući ih da glasaju za DPS, stranku koja u političkom životu Crne Gore štiti interese "kavčana".

- Zvicer i njegova grupa su pretili i zastrašivali Srbe u Nikšiću, primoravajući ih da glasaju za DPS. To su radili i zbog sopstvenih interesa jer su svesni da bi pobeda DPS bila dobra i za interese "kavčana". I ta fotografija bliske drugarice Zvicereve žene ukazuje na njihovu povezanosti i to da Đukanović od Zvicera ima podršku, kao i da Zvicer od njega takođe dobija političku zaštitu i pruža mu nesmetan put za dela kojim se bavi - kaže izvor Kurira.

Ljuban Karan
foto: Kurir TV

Prljavi poslovi

Bivši oficir Kontraobaveštajne službe Ljuban Karan kaže da je kavački klan pod potpunom zaštitom crnogorske Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB). - To je provereno i dokazano više puta, čak i pripadnici kavačkog klana iz Srbije imaju zaštitu za ANB kada dođu u Crnu Goru, a ANB je pod potpunom kontrolom Mila Đukanovića, bar je dosad bio, za dalje ćemo videti. Oni su se međusobno uvažavali i jedni drugima pomagali. Po ko zna koliko puta smo se uverili da Milo Đukanović i ANB štite kavački klan, a da kavački klan za njih odrađuje kriminalne poslove od kojih svi imaju koristi. Zato i odrađuju poslove za održavanje Mila na vlasti - kaže Karan.

Veljko Belivuk, Velja Nevolja
foto: Zorana Jevtić

Veza

Belivuk bio kod Zvicera

U celu priču uključen je i kriminalni klan nedavno uhapšenih Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji su početkom godine bili kod Zvicera u Crnoj Gori. Belivuk i Miljković su tom prilikom, kako smo pisali, dobili instrukcije koje su bile uperene protiv vrha srpske vlasti.

Aktivni na Instagramu

Fotke ih i ranije odavale

Fotografije na Instagramu su i ranije otkrivale odnose među vođama kriminalnih klanova, i to preko Instagram profila Tamare Zvicer. Ona je postavila snimak sa slave u Zvicerovoj kući, a na kojoj se video i Veljko Belivuk, koji je bio gost.

Kurir.rs

Bonus video:

00:34

UŽIČKO KOLO USRED NIKŠIĆA: Građani ne mogu da stišaju oduševljenje zbog pobede opozicije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track