KOMITE SPREMAJU HAOS U CRNOJ GORI: Milovi poslušnici objavili zastrašujuće pozive! PAKAO POČINJE SUTRA!
Foto: Kurir

bruka

KOMITE SPREMAJU HAOS U CRNOJ GORI: Milovi poslušnici objavili zastrašujuće pozive! PAKAO POČINJE SUTRA!

Crna Gora -

Danima smo svedoci vandalskog i nedoličnog ponašanja samoprozvanih “komita” i DPS pristalica u svim gradovima Crne Gore, ali poruka kojom pozivaju na sutrašnje skupove i proteste prelazi granice.

Ovakav vid obraćanja je klasičan poziv na rušilačke demonstracije i sukobe. Naime, uoči skupa zakazanog za sutra “komite” pozivaju sve svoje pristalice da svi izađu na ulice i da svaki grad u Crnoj Gori “gori”.

Okupljanja su zakazana za sutra, 11.04.2021. godine, sa početkom u 17h.

Oni svojim pristalicama poručuju “kao nikada do sad! Da gori svaki grad!”.

"Svaka ulica da se crveni od zastava naše države", stiču oni.

Komite, Crna Gora
foto: Printscreen

Takođe, mediji bliski bivšem režimu diele vesti o okupljanjima sutra inicirajući tako da što veći broj vandala remeti javni red i mir. Ovim gestom ovi mediji dižu dodatne tenzije i stvaraju mržnju i podele u narodu.

Ti mediji otkrivaju i tačnu lokaciju okupljanja kod grafita Krsta Popovića u 16h i pokret u 17h u pravljenje nereda i očigledno kako oni kažu paljenje gradova.

Više je nego jasno da ovo sjutrašnje okupljanje nema notu mirnog protesta već iniciraju potpuno rušenje i demonstracije u gradovima.

Komite, Crna Gora
foto: Printscreen

Nepoznato je da li će MUP Crne Gore i ministar Sergej Sekulović reagovati na ovakve krivične postupke, jer očigledno je da se za sutra organizuju krivična dela remećenja javnog reda i mira, ili će kao i do sad da se žmuri na agresivne radnje “crnogorskih komita”.

Komite
foto: Printscreen

Takođe, nameće se pitanje da li će se i ovaj put pripadnici policije Crne Gore ophoditi prema njima kao da imaju poseban tretman i da zakon važi samo za pristalice bivše opozicije, sadašnje vlasti, koji su se borili za svoja pravo mirnim putem.

Ovi skupovi se svakako ne mogu nazvati protestantskim jer je ogromna razlika između protestanata, primjer su ljudi koji su trideset godina bili pristalice opozicije i okupljanja DPS patriota koja i nastaju pod uticajem DPS aktivista, koji se zapravo bore za nastavak punjenja džepova njih i njihovih uhljeba.

Kurir.rs/borba.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track