OVO NE BIH RADILA NI ZA MILION EVRA! Pogledajte pravilnik rada u prodavnici: Za sve se pita gazda Željko, a kazne su i do 200 €
Foto: Tamara Trajković, screenshot

svaka greška skupo košta

OVO NE BIH RADILA NI ZA MILION EVRA! Pogledajte pravilnik rada u prodavnici: Za sve se pita gazda Željko, a kazne su i do 200 €

Crna Gora -

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj su pravila ponašanja na radnom mestu jedne radnje u Kotoru, u Crnoj Gori.

Naime, ono što je izazvalo pometnju i šokiralo javnost su uslovi pod kojima se radi u ovoj prodavnici jer gotovo za svaki propust imate novčanu kaznu.

Glavni i odgovorni je izvesni Željko i njega je potrebno da radnica pozove ukoliko ima bilo kakvog problema, da mu se javi kada dođe na posao, ali i da traži dozvolu za korišćenje telefona.

Za svaki propust na radnom mestu prema proceni vlasnika, uslovljen je plaćanjem kazne u vrednosti i do 50 evra.

Ono što je mnogima zapalo za oko je pravilo "korišćenje vlastitog mobilnog je zabranjeno ukoliko ne odobri gazda Željko ili menadžer smene, kazna 50 evra!"

Ne samo to, čak je zabranjeno i jesti na radnom mestu bez prethodnog odobrenja vlasnika.

Još jedno važno pravilo jeste prijavljivanje oštećene ili polomljene robe, a kazna za kršenje ovog pravila je vrednost robe uvećana za čak 20 odsto.

"Ovde ne bih radila ni za milion evra", jedan je od komentara ispod ove objave.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track