01:19

SNIMAK SA DRUŠTVENIH MREŽA DIGAO REGION NA NOGE! Teške scene, CG policija razdvaja oca od dece

horor u crnoj gori

UŽASNE SCENE DIGLE REGION NA NOGE: Policija i socijalna služba odvode oca, deca se otimaju i vrište, neće kod majke VIDEO

Crna Gora -

Društvenim mrežama šire se potresni snimci navodno nastali ispred jedne porodične kuće u Podgorici.

Policija je, kako se navodi, privela oca naočigled dece koja vrište za njim i pokušavaju da ga odbrane od policije.

Na snimku se vide očajna deca kako plaču i dozivaju oca koga odvode u maricu i pokušavaju da pobegnu od majke koja je, kako se navodi po mrežama, nasilna.

Socijalni radnici koji su takođe prisustvovali odvođenju oca ne reaguju na vriske i histeričan plač mališana ali ni okupljenih komšija kojima je, navodno, zaprećeno da se ne mešaju da ne bi bili uhapšeni.

Šta je dovelo do ovakvog ponašanja nadležnih i hapšenja oca, za sada se ne zna.

Građani su, kako navodi portal CDM, pokrenuli onlajn peticiju za hitan postupak vraćanja deca ocu. U obrazloženju peticije se navodi da je majka napustila decu dok su bili mali, otišla sa drugim čovekom, bez dana uplate alimentacije.

Otac je, kako kažu, omiljen u komšiluku, vredan i sekao je drva da bi prehranio porodicu. Zbog te radnje je osuđen na mesec dana zatvora i uhapšen naočigled dece.

Devojčica je uspela da pobegne i sakrila se u kuću kod komšije koji nije dozvolio da je odvedu, a dečaka su poveli, piše u obrazloženju peticije.

Oglasilo se i Ministarstvo finansiranja i socijalnog staranja koje je obavestilo javnost da je u okviru svojih nadležnosti preduzelo sve raspoložive mere, kako za zaštitu prava i dobrobiti dece, tako i radi utvrđivanja odgovornosti svih učesnika ovog događaja i o tome će povratno izvestiti javnost, prenele su Vijesti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja