KNEŽEVIĆ: Dritan Abazović BI DA BUDE PREMIJER manjinske vlade pa je odustao od političko-ekspertske!
Foto: EPA / MASSIMO PERCOSSI

situacija na ivici

KNEŽEVIĆ: Dritan Abazović BI DA BUDE PREMIJER manjinske vlade pa je odustao od političko-ekspertske!

Crna Gora -

Jedan od lidera DF Milan Knežević optužio je u Skupštini Crne Gore lidera GP URA Dritana Abazovića da je on odustao od političko-eksprstke vlade, želeći da bude premijer manjinske vlade.

"Nije istina da je DF odustao od političko-ekspertske vlade, Dritan Abazović je odbacio tu mogućnost, želeći da on bude premijer i da se razmatra model manjinske vlade" rekao je Knežević.

On je pozvao Abazovića i kolege iz GP URA da ne glasaju sa DPS-om "njihov zakon o unutrašnjim poslovima".

Milan Knežević
foto: Youtube prtscr / MINA

"Ako to uradite biće vam peti put da zajedno glasate suštinske zakone sa DPS-om i ispašće da ste više puta glasali sa DPS-om suštinske zakone, nego sa onima sa kojima činite većinu i koji su glasali da vaš lider bude potpredsednik vlade i koordinator bezbednosnih službi" kazao je Knežević.

Lider DNP-a je najavio da će DF u ponedeljak predstaviti platformu za izlazak iz krize "i to će biti poslednja ponuda što se tiče DF".

"Ne želim da je verujem da je u Dritana Abazovića ušao duh Darka Pajovića, ali ako jeste mi u DF smo eksperi za politički egzorcizam i isteraćemo duh Darka Pajovića iz većine ili ćemo izaći iz većine pa je pravite sa DPS-om-poručio je Knežević.

Kurir.rs / Borba.me, Foto: EPA / MASSIMO PERCOSSI

Bonus video:

02:31

SUDBINA CRNOGORSKE VLADE! Predrag Rajić: Dritan Abazović jedini tu ima političku težinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track