ALEN I PAVLE SU PRAVI HEROJI Iz ledene Morače izvukli ženu koja je skočila sa Visećeg mosta: Nisam mislio na svoj život! FOTO
Foto: Youtube/Printscreen

SVAKA ČAST!

ALEN I PAVLE SU PRAVI HEROJI Iz ledene Morače izvukli ženu koja je skočila sa Visećeg mosta: Nisam mislio na svoj život! FOTO

Crna Gora -

Plavljanin Alen Emšija i policajac iz Podgorice Pavle Spasojević juče su napravili herojski čin - iz hladne Morače izvukli su sugrađanku koja je pokušala samoubistvo skokom sa Visećeg mosta.

Zahvaljujući njihovoj hrabrosti, sedamdesetpetogodišnjakinja je spašena.

Prema informacijama Vijesti, dežurnoj službi Centra bezbednosti Podgorica oko 11.30 sati građani su prijavili da u Morači, ispod Visećeg mosta, sredinom rečnog toka vide telo.

Ka mostu su upućene policijske i ekipa Hitne medicinske pomoći. Ipak, kada su stigli, na obali Morače zatekli su dvadesetjednogodišnjeg Emšiju i pozornika Spasojevića, kako sugrađanki ukazuju pomoć. Prethodno, obojica su uskočili u Moraču za njom - Emšija je prvi doplivao, a potom i Spasojević, a onda su je skupa izvukli iz vode, rečeno je Vijestima iz Uprave policije.

Vijesti saznaju da je Emšija, šetajući obalom, uskočio u vodu kada je video staricu, a odmah za njim to je uradio i Spasojević, koji je dotrčao sa Trga nezavisnosti.

Nakon što su je Emšija i Spasojević izvukli iz vode, ekipa Hitne medicinske pomoći odvezla je u Urgentni blok Kliničkog centra.

Vijestima je iz Uprave policije nezvanično rečeno da je prema informacijama koje su dobili, njeno zdravstveno stanje stabilno.

Inspektorima je navodno rekla da je skočila u Moraču, želeći da okonča život.

Emšija je za Vijesti rekao da, kada je video ženu u vodi, ni u jednom trenutku nije mislio na svoj život.

"Bilo je bitno vreme i bilo mi je bitno samo da je spasim", kazao je on.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track