MRAVINJAK, I OVDE DA LETUJEM? Hit snimak iz Crne Gore, ova plaža je skoro svake godine PREPUNA (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

NEMA GDE IGLA DA PADNE

MRAVINJAK, I OVDE DA LETUJEM? Hit snimak iz Crne Gore, ova plaža je skoro svake godine PREPUNA (VIDEO)

Crna Gora -

Brojni turisti koji letuju u Sutomoru, znaju da na gradskoj plaži u špicu sezone nema gde "igla da padne", sve ležaljke su popunjene, a ukoliko na plažu dođete malo kasnije, doslovno nećete imati gde peškir da spustite.

Snimak koji je objavljen društvenim mrežama, dokazuje da je takoi ove godine - mnogi zbog povoljnih cena i dobrog noćnog provoda, biraju Sutomore za odmor, pa su radi da istrpe ogromnu gužvu na plaži.

Mnogi da bi izbegli gužvu na plažu odlaze rano ujutru, a tu su i brodići koji redovno idu u Budvu, Petrovac i na Kraljičinu plažu.

Snimak je podelio korisnike na Tviteru, pa dok jedni uživaju u ovakvom odmoru, drugi se pitaju kako neko može da ide na ovakvo letovanje:

"Odete lepo od 7-12 i izuživate, a može se i brodićem na lepu Kraljičinu plažu na kojoj nema gužvancije a čisto, u 15h je na bilo kojoj plaži ovako kao na vašem snimku, i zašto idete tamo gde vam se ne sviđa nikad mi neće biti jasno", ''Uvek je bila uska ta plaža, pa i 90ih su bili načičkani ljudi", "I ovde da idem. Nikad! Mravinjak, bara, kanalizacija u moru...", "Nikada se nisam ovde kupao iako imam kuću u Sutomoru. Čanj. Sutomore bilo i ostalo užas", "Pefkohori na Jadranu", bili su samo neki od komentara ljudi šokiranih prizorom.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track