Najnovije vesti

JEZIVA ISPOVEST CETINJANINA ZA KURIR POSLE MASAKRA: Nije gledao u koga puca, krenuo je redom, deca, žene, UBIO MI JE DRUGA!
Foto: Printscreen Youtube/ Pobjeda

krvavi pir

JEZIVA ISPOVEST CETINJANINA ZA KURIR POSLE MASAKRA: Nije gledao u koga puca, krenuo je redom, deca, žene, UBIO MI JE DRUGA!

Crna Gora
19:21h

- Vučko je pucao u svoju ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom, deca, starije žene, nije gledao u koga puca...Ubio je čak i mog druga automehaničara koji je slučajno naišao ulicom.

Ovo za Kurir kaže jedan Cetinjanin sa kojim smo uspeli da stupimo u kontakt posle masakra u ovom crnogorskom gradu. Podsetimo, Vučko Borilović danas oko 16 časova ubio je 11 ljudi, a ranio 6 u najvećoj masovnoj pucnjavi koja se dogodila u novijoj istoriji Crne Gore.

1 / 3 Foto: Video plus

- Pao mu je mrak na oči, uradio je to u nekom nervnom rastrojstvu. Ovako nešto ne pamte ni najstariji Cetinjani - priča vidno potreseni čovek

- Na Medovini ima možda 200 kuća, a on je bukvalno pucao nasumično na ljude koji su se zadesili ispred domova, po ulici.

Kako naš sagovornik otkriva, Borilović je ranije radio kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen.

- On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Mnogo nam je teško, ne možemo da verujemo da je ovo uradio - slomio se naš sagovornik.

Da podsetimo, Borilović je takođe ubijen.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja