TELA NATAŠE I DECE STIGLA NA CETINJE, PORODICA U CRKVI: Rođaci Martinovića slomljeni od bola
Foto: Facebook

kurir saznaje

TELA NATAŠE I DECE STIGLA NA CETINJE, PORODICA U CRKVI: Rođaci Martinovića slomljeni od bola

Crna Gora -

Tela Nataše Pajović Martinović i njenih sinova stigla su na Cetinje, potvrdili su članovi porodice za Kurir.

Podsetimo, Nataša i njeni sinovi stari 8 i 11 godina prve su žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića, koji je juče na Cetinju u najvećem masakru u novijoj crnogorskoj istoriji ubio 10 ljudi, a ranio šest. Borilović je najpre upao u kuću Martinovića, upucao Natašu i njene sinove koji su probali da se sakriju. Potom je pozvao njenog muža, rekao mu šta je uradio, izašao na ulicu i počeo redom da ubija komšije i prolaznike.

Nataša Martinović, Cetinje, Masakr
foto: Facebook

- Ne znamo šta se desilo, slomljeni smo. Natašu i decu su doneli na Cetinje, stigla su tela... Njen muž je sa porodicom u crkvi, već primaju saučešća - kroz suze je rekla rođaka.

Sahrana nesrećne Nataše i dečaka obaviće se danas na lokalnom groblju u 15 časova.

Vučko Borilović, Cetinje, Masakr
foto: Printscreen YouTube

Prema prvi podacima istrage, pomahnitali Borilović juče je u 15.30 došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živeli Martinovići. Kod kuće su bila samo deca i njihova majka. Natašin muž, i otac mališana, u tom trenutku nije bio kod kuće. Do rasprave je, navodno, došlo zbog kirije - kako i šta tačno, nikome nije poznato.

1 / 8 Foto: EPA/Boris Pejović

Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao - najpre u decu, koja su pokušala da se sakriju iza vrata, a potom u Natašu. Mališani su preminuli na licu mesta, a nesrećna žena podlegla je povredama u bolnici.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track