Najnovije vesti

TUGA NA CETINJU! SAHRANJENA MAJKA SA SINOVIMA: Brojni građani se oprostili od Nataše, Mašana i Marka
Foto: Printscreen Youtube, Kurir

bol i tuga

TUGA NA CETINJU! SAHRANJENA MAJKA SA SINOVIMA: Brojni građani se oprostili od Nataše, Mašana i Marka

Crna Gora
19:06h

Nataša Martinović (35) i njena dva maloletna sina Mašan (11) i Marko (8) sahranjeni su danas na groblju u Bajicama kod Cetinja.

Osim porodica Martinović i Pejović, kako je devojačko prezime nesrećne Nataše, od njih su se oprostili gradonačelnik Nikola Đurašković i brojni građani Cetinja.

Nataša sa decom
Nataša sa decomfoto: Privatna Arhiva

Miloš Martinović oprostio se dirljivom porukom od supruge Nataše i dvojice sinova koje je Vuk Borilović ubio na Cetinju.

Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se celoga života za njih i sada ste opet zajedno, piše u čitulji koju je objavio.

Na Cetinju je jutros u 10 sati održana komemoracija tragično nastradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak. Komemoraciji su prisustvovali rodbina i prijatelji pobijenih Cetinjana, predsednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović, gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković.

Vuk Borilović, podsjetimo, ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest pre nego što je i sam ubijen.

Pucnjava je prema navodima medija trajala duže od 45 minuta. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na messto pucnjave, ali i prolaznike.

Drugog dana nakon masakra ulice Cetinja su prazne i puste, tek po neki stanovnik prođe.

Kurir.rs‚/RTCG/Dan

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja