POKRET IMA NAS U ČETVRTAK PONOVO ORGANIZUJE PROTEST: Traže vanredne parlamentarne izbore
Foto: Facebook Printscreen

politička kriza u crnoj gori

POKRET IMA NAS U ČETVRTAK PONOVO ORGANIZUJE PROTEST: Traže vanredne parlamentarne izbore

Crna Gora -

Drugi protest pokreta "Ima nas" biće održan u četvtak, 17. novembra na platou ispred zgrade Skupštine Crne Gore, od 20 časova, najavio je Organizacioni odbor, a Radio-televizija Crne Gore podseća da je Organizator prethodnog protesta bio Forum “Luča”, a podržale su ga opozicione partije.

Više od 10.000 građana potpisalo je peticiju kojom se traže vanredni parlamentarni izbori, koje vide, kao jedini izlaz iz duboke krize u kojoj se Crna Gora nalazi, navodi RTCG

“Prethodni protest je pokazao snagu građanske Crne Gore i jasnu poruku građanki i građana Vladi koja je u tehničkom mandatu i tehhničkom premijeru da je ovo tek početak borbe za očuvanje tekovina Crne Gore i stvaranja savremenog i modernog društva. Zato ćemo sa novog, još masovnijeg i brojnijeg skupa poslati snažnu poruku - “Ima nas!” i “Ima nas”, a tek će da nas bude!”, poručili su organizatori.

Kažu i da ne odustaju sve dok se ne ispune njihovi zahtevi koji su, kako dodaju, od krucijalne važnosti za dalju budućnost države i njenih građana.

Kurir.rs/Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track