PREDSEDNIK BUDVE NA SASLUŠANJU! Milo Božović rano jutros završio u policiji, privedeno još osoba iz Budve, Cetinja i Podgorice
Foto: Youtube/Нова српска демократија

Akcija

PREDSEDNIK BUDVE NA SASLUŠANJU! Milo Božović rano jutros završio u policiji, privedeno još osoba iz Budve, Cetinja i Podgorice

Crna Gora -

Milo Božović, predsednik Opštine Budva, priveden je rano jutros u akciji Specijalnog policijskog odeljenja, koja je sprovedena po nalogu Specijalnog državnog tužulaštva, saznaje M portal.

Prema saznanjima Vijesti, privođenja su počela jutros u 4 sata u Budvi, Cetinju i Podgorici, a Božović je u tom trenutku bio u svojoj porodičnoj kući u centru Budve.

"Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uz podršku i pomoć Agencije Evropske unije za saradnju i sprovođenje zakona - EUROPOL, Specijalno policijsko odeljenje, uz logističku i operativnu pomoć Protivterorističke jedinice policije, preduzima mere i radnje u okviru izviđaja u dva krivična predmeta. O eventualnom lišenju slobode određenih lica i rezultatima mera i radnji koje su u toku, javnost će biti blagovremeno obaviještena", kazao je državni tužilac i portparol Vukas Radonjić.

Iz Kabineta predsednika Opštine Budva, kazali su da Božović nije uhapšen, već da je Tužilaštvo pozvalo na saslušanje.

Osim Božovića, pripadnici SPO su priveli još nekoliko osoba na teritoriji opština Budva, Cetinje i Podgorica, u akciji koja je počela rano jutros.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track