RUDAN OŠTRO O MILATOVIĆU: Vi ste bar dobili ŠARMANTNOG LUTKA za predsednika, naš je prost divljak, ali zna se ko su nam GOSPODARI!
Foto: YouTube/ADRIA TV Montenegro, Beta Amir Hamzagic

direktno

RUDAN OŠTRO O MILATOVIĆU: Vi ste bar dobili ŠARMANTNOG LUTKA za predsednika, naš je prost divljak, ali zna se ko su nam GOSPODARI!

Crna Gora -

Hrvatska književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan ocenila je da se nakon nedavnog izbora Jakova Milatovića za predsednika ništa nije promenilo u Crnoj Gori.

Rudan je oštro prokomentarisala novog crnogorskog predsednika.

- Crnogorci ne odlučuju ni o čemu. Vi ste prodana zemlja isto kao i Hrvatska. Sišao je murta, vaš stogodišnji predsednik, a uzjahao kurta, ali gospodari su Amerikanci. Mila Đukanovića su potrošili, ušli ste u NATO, ustoličili su nekog novog. Crna Gora je dobila novog lutka, mlađeg i sa drugim vokabularom, ali se ništa nije promenilo. Mi moramo da znamo da smo sluge američkog kapitala - rekla je književnica za crnogorsku Adria TV.

Vedrana Rudan
foto: YouTube/ADRIA TV Montenegro

Vedrana Rudan da našalila da Crna Gora makar "ima šarmantnog predsednika" za razliku od Hrvatske koja "nema ni šarmantnog".

- Političari nisu ljudi sa vizijom da žele građanima dobro. Političari žele sebi dobro. Naši su krajnje prosti, predsednik vlade je divljak, predsednik države isti takav divljak i ne skrivaju ni svoj primitivizam ni svoje porive - zaključila je Rudan.

(Kurir.rs/Adria TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track