AJMO, JAKOVE, SAMO NEK JE VESELO! Predsednik CG se uhvatio za ruke i cupka uz užičko kolo! POGLEDAJTE SITAN VEZ MILATOVIĆA (VIDEO)
Foto: Printskrin/Facebook

svaka čast

AJMO, JAKOVE, SAMO NEK JE VESELO! Predsednik CG se uhvatio za ruke i cupka uz užičko kolo! POGLEDAJTE SITAN VEZ MILATOVIĆA (VIDEO)

Crna Gora -

Jakov Milatović, predsednik Crne Gore, zaigrao je užičko kolo na jednoj proslavi u Podgorici!

Na društvenim mrežama kruže snimci sa proslave prve godišnjice Pokreta Evropa sad na kojima se vidi kako se zvanice zabavljaju uz šarolik melos.

Zavidne igračke veštine pokazao je i predsednik Crne Gore i zamenik predsednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović koji je pored crnogorskog ora doduše demonstrirao i zavidno poznavanje užičkog kola.

Bivši ministri Milojko Spajić i Jakov Milatović osnovali su krajem juna prošle godine politički pokret Evropa sad. Ta stranka je samostalno učestvovala na lokalnim izborima u Podgorici i još 13 opština koji su održani u oktobru prošle godine. U Podgorici su bili vodeća stranka opozicionog bloka, što im je dalo priliku da vode proces formiranja nove vlasti, a potom je za gradonačelnicu izabrana njihova funkcionerka Olivera Injac.

Spajić i Milatović su kao eksperti bili angažovani na ministarskim funkcijama u bivšoj vladi premijera Zdravka Krivokapića.

Milatović je na predsedničkim izborima izabran za predsednika Crne Gore dok je lista koju je predvodio Spajić osvojila najviše glasova na parlamentarnim izborima 11. juna.

Dritan Abazović, premijer Crne Gore u tehničkom mandatu, takođe je nedavno pokazao svoje plesačko umeće na jednoj svadbi.

Snimak na kome Abazović igra sa mladom postao je hit na društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako su ostali gosti napravili krug dok se mlada i Abazović vesele.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track