"UBIŠE GA KA' SLIKU" NEVIĐENA TUČA U RAFAILOVIĆIMA: Dohvatili stolice, usledila opšta makljaža, BIJU I GAZDA I KONOBARI (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

navodno akteri tuče i rusi

"UBIŠE GA KA' SLIKU" NEVIĐENA TUČA U RAFAILOVIĆIMA: Dohvatili stolice, usledila opšta makljaža, BIJU I GAZDA I KONOBARI (VIDEO)

Crna Gora -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem je zabeležena nezapamćena tuča između osoblja ugostiteljskog objekta i gostiju u jednom restoranu u naselju Rafailovići u Budvi.

Kako je objavljeno na TikToku, navodno nakon svađe sa gostom, gazda lokala i konobari uzeli su stolice i krenuli da udaraju muškarca.

I nakon pada na pod, muškarca su nastavili da udaraju stolicama.

“Ubiše ga kao sliku”, čuje se glas u pozadini na snimku.

Kako prenose mediji, policija je uzela izjave, ali se još nisu oglašavali ovim povodom.

U pitanju Rusi?

U incidentu u Rafailovićima učestvovala su četvorica ruskih državljana koja su u alkoholisanom stanju prvo automobilom vozili po šetalištu u Rafailovićima gde su umalo udarili motociklistu, prenose "Vijesti".

Prema rečima očevidaca koji su pozvali redakciju "Vijesti" oni su nakon što su automobilom blokirali šetalište prvo demolirali turističku agenciju, a potom nasrnuli na konobara obližnjeg restorana kome su naneli povrede glave.

Potom su krenuli da se fizički obračunaju sa vlasnikom restorana. Tada su ostali zaposleni pokušali da spreče da demoliraju i restoran.

Snimak je nastao onda kada su zaposleni krenuli da izbace ruske državljane, navodi se u tekstu portala "Vijesti".

Kurir.rs/CdM/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track