MLADIĆ (31) UPAO U USKOVITLANO MORE PA SE UTOPIO: Talasi kod Tivta bili smrtonosni, bacali ljude na sve strane! Evo šta se desilo
Foto: UPSUL

Tragedija u crnoj gori

MLADIĆ (31) UPAO U USKOVITLANO MORE PA SE UTOPIO: Talasi kod Tivta bili smrtonosni, bacali ljude na sve strane! Evo šta se desilo

Crna Gora -

U nezapamćenoj tragediji na primorju muškarac P.M. (31) utopio se u utorak kod Tivta u talasima koje je podigao jaki jugo! Tom prilikom još troje ljudi je povređeno kada su ih talasi bacili na stene na obali.

Do tragedije je došlo kod uvale Pržno, na divljoj plaži.

- Na snazi je bio crveni alarm od jutros, ali su njih četvoro bili na toj divljoj plaži, talasi su bili veliki ceo dan - kaže očevidac.

Sagovornik je opisao kako je došlo do stravičnog ishoda na plaži.

- Talasi sa stena su ih povukli, pa je dečko koji se utopio verovatno upao u vodu, a tri osobe koje su bile sa njim talasi su bacali o stene - kaže muškarac koji je bio tu u trenutku tragedije.

Njih četvoro bili su na toj divljoj plaži, talasi su bili veliki ceo dan.

Pomoć povređenima je pružila ekipa Službe za vanredne situacije iz kompleksa Luštica bej koja je uprkos, veoma teškim uslovima na moru, uspela da izvadi i telo utopljenika.

Crna Gora, Trašte
foto: UPSUL

Pomoć povređenima sa kopnene strane ukazale su ekipe Službe zaštite Opštine Tivat i Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Krtoli" iz Radovića, a medicinski ih je zbrinuo tim Hitne pomoći iz Tivta.

O incidentu je obaviješten i UPSUL koja je koordinisala naporima spasilačkih službi.

Telo utopljenika koje je prebačeno do marine Luštica Bej predato je policiji i medicinarima koji su mogli samo da konstatuju smrt.

(Kurir.rs / Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja