DETALJI TRAGEDIJE U ULCINJU: Privrednika iz Srbije vlasnik plaže izvukao iz vode, ali bilo kasno! Meštani upozoravaju na OPASNOST
Foto: Profimedia

tuga

DETALJI TRAGEDIJE U ULCINJU: Privrednika iz Srbije vlasnik plaže izvukao iz vode, ali bilo kasno! Meštani upozoravaju na OPASNOST

Crna Gora -

Preduzetnik Safet Omerović (58) iz Tutina utopio se u sredu oko 13 sati na Velikoj plaži u Ulcinju usled velikih talasa.

Vlasnik plaže "Hils" Faruk Pejović iz Novog Pazara brzo je reagovao sa zaposlenima i izvukao muškarca iz vode, a prema navodima portala Sandžak danas uz pomoć novopazarskog lekara Faruka Pašovića i jedne medicinske sestare iz BiH započeta je reanimacija.

Ubrzo je stigla i ekipa Hitna pomoći, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa.

- Pretpostavlja se da su razlog utapanja jake morske struje. Veliki su talasi i ljudi se opet kupaju iako stoji crvena zastava zbog opasnosti koja vreba u moru. A evo vidimo da se to može zaista završiti tragično. Mi meštani već danima ne ulazimo u more jer znamo koliko može biti opasno kad su struje tako jake - kaže za Rinu Sead P. iz Ulcinja koji se našao na mestu nesreće.

Očevici tvrde da je povređena supruga nastradalog muškarca koja je u teškom stanju prevezena u bolnicu.

Daljom istragom biće utvrden tačan uzrok nesreće.

Nadležni inače danima upozoravaju na vremenske nepogode i velike talase koji se javljaju iznenada i naglašavaju potrebu za pojačanim oprezom prilikom kupanja i boravka na obali.

Nastradali muškarac je inače poznat po uspešnom poslovanju u Tutinu gde je bio vlasnik radnje u centru grada koja se bavi prodajom plastike.

(Kurir.rs/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track