MEĐU POGINULIMA MUŠKARAC IZ ENGLESKE: Novi detalji teške saobraćajne nesreće u Crnoj Gori NASTRADALU ŽENU NE MOGU DA IDENTIFIKUJU
Foto: Printskrin / You Tube/MediaBiro

tragedija

MEĐU POGINULIMA MUŠKARAC IZ ENGLESKE: Novi detalji teške saobraćajne nesreće u Crnoj Gori NASTRADALU ŽENU NE MOGU DA IDENTIFIKUJU

Crna Gora -

Dve osobe nastradale su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Cetinje - Budva kada je došlo do sletanja autobusa firme "Papović" sa kolovoza u provaliju duboku 15 metara.

U autobusu je bilo 27 putnika. Četiri putnika su vitalno ugrožena i nakon zbrinjavanja su transportovana u KCCG.

Dizalica koja je stigla iz Podgorice izvukla je autobus iz provalije. Iz podgoričke Službe zaštite i spašavanja saopštili su Portalu RTCG da ispod autobusa nije pronađeno više tela kako se ranije strahovalo.

Dežurna tužiteljka Anđa Radovanović saopštila je da nastradali putnik državljanin Velike Britanije, a druga ženska osoba je i dalje neidentifikovana.

Šef operative Službe zaštite i spasavanja Cetinje Marko Popović kazao je medijima da su poziv dobili u 12.11 minuta.

- Na lice mesta izašle su dve posade sa devet ljudi. Animirana je cela služba. Zatražilii smo pomoć od kolega iz Budve i Cetinja. Na terenu su bila 24 vatrogasca - rekao je Popović.

Dodao je da je 17 osoba povređeno i dovedeno u cetinjsku bolnicu, sedmoro je bez povreda, jedna je prevezena u KCCG, a dve osobe su poginule.

Autobusom je upravljao Nikšićanin N.S, a kartu od Nikšića do Kotora jutros su kupile četiri osobe. Vozač je hospitalizovan, a od njega će biti uzeta izjava o okolnostima nesreće.

(Kurir.rs/Dan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track