PONOSNO PODIGAO TRI PRSTA: Pogledajte kako je Dodik pozdravio demonstrante ispred Skupštine Crne Gore (VIDEO)
Foto: Foto: Printscreen

PONOSNO PODIGAO TRI PRSTA: Pogledajte kako je Dodik pozdravio demonstrante ispred Skupštine Crne Gore (VIDEO)

Crna Gora -

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas u Podgorici sa predsednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem.

Dodik je prilikom ulaska u Skupštinu pozdravio okupljenu grupu građana koja protestuje zbog njegovog dolaska, tako što je podigao tri prsta.

Dolazak Dodika u Podgoricu izazvao je veliko interesovanje medija, kako domaćih tako i stranih.

"Na galamu i uvredljive izraze koje mi je uputila grupa građana odgovorio sam jedino kako sam mogao - to je da ih pozdravim sa tri prsta" rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik komentarišući okupljenu grupu građana koji su protestovali zbog njegovog dolaska u Crnu Goru.

"Nisam imao nameru nikog da isprovociram svojim dolaskom" rekao je predsednik Dodik.

Prethodno je Dodik posetio Saborni hram Hristovog vaskrsenja u Podgorici i kriptu gdje se nalazi grob blaženopočivšeg mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Dodika i Mandića su ispred hrama dočekali paroh podgorički Predrag Šćepanović i đakon Vedran Grmuša, koji je poreklom iz Banjaluke.

Sveštenik Šćepanović je ovu priliku iskoristio da zahvali Dodiku za pomoć koju je kao predsednik Srpske dao za izgradnju Hrama Hristovog vaskrsenja, kao i za to što je bio gost na dan kada je osveštan.

(Kurir.rs/RTRS/Preneo: A.N.)

Bonus video:

02:39

Milorad Dodik: Postigli smo maksimalni rezultat!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track