"GRAĐANI SU U PODGORICI CENTAR" Borovinić Bojović: "Vlast u Podgorici je stabilna, o novim izborima niko ne razmišlja"
Foto: Privatna Arhiva

"GRAĐANI SU U PODGORICI CENTAR" Borovinić Bojović: "Vlast u Podgorici je stabilna, o novim izborima niko ne razmišlja"

Crna Gora -

Predsednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović kazala je da je vlast u Podgorici apsolutno stabilna i da o novim izborima niko ne razmišlja.

Ona je na konferenciji za medije, na kojoj iznosi svoje stavove o aktuelnoj političkoj situaciji na lokalnom nivou, kazala da nova vlast u Podgorici nije još napunila godinu rada, ali da su za to vrijeme imali zajedničku posvećenost rešavanju problema.

Ona je kazala da je politička stabilnost njihovo opredjeljenje, a posvećenost građanima prioritet.

"Građani su u Podgorici centar i tako će i biti", kazala je ona.

Odgovarajući na pitanja novinara, kazala je da je danas stigla inicijativa pet dosadašnjih odbornika Pokreta Evropa sad koji će formirati poseban odbornički klub.

Istakla je da će sutra imati sastanak sa šefovima klubova kako bi dogovorili termin naredne sednice, ali da je sigurna da će biti nakon 20. marta.

Ona je, govoreći o razgraničenju Zete i Podgorice, kazala da nije još stigao odgovor Ministarstva javne uprave, ali da su sve informacije koje su danas objavljene, da je razgraničenje u završnoj fazi - kredibilne.

Istakla je da Glavni grad razmišlja o rešavanju problema vodosnabdevanja u Kučima i da su preduzete određene radnje i mere.

(Kurir.rs/Vijesti/Preneo: A.N.)

Bonus video:

02:02

Podgorica, slavlje na ulicama povodom pobede Jakova Milatovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track