MINISTAR PRAVDE CRNE GORE OTEO NOVINARKI TELEFON: Šokantan potez Milovića, neviđen skandal u holu parlamenta, reagovala i policija
Foto: Printskrin / You Tube

prijava

MINISTAR PRAVDE CRNE GORE OTEO NOVINARKI TELEFON: Šokantan potez Milovića, neviđen skandal u holu parlamenta, reagovala i policija

Crna Gora -

Uprava policije Crne Gore podnela je prekršajnu prijavu protiv ministra pravde Andreja Milovića zbog sumnje da je 9. februara u holu Skupštine oteo telefon iz ruke novinarke!

Milovića prema navodima Vijesti sumnjiče da je oteo telefon iz ruke novinarke portala Libertas Radmile Grbić nakon što mu se predstavila i pokušala da postavi pitanje.

- Prekršajna prijava podneta je zbog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru koji je počinio na način što se 9. februara, dok se nalazio u hodniku Skupštine Crne Gore, ponašao drsko prema novinarki R.G, oduzimajući joj telefon iz ruke i predajući ga službeniku svog obezbeđenja, koji joj ga je odmah nakon toga i vratio - saopšteno je iz Uprave policije.

Ministar pravde od 7. marta ne odgovara na pitanja Vijesti da li je i zbog čega to učinio. Vijesti navode da Milović nije odgovorio ni na pitanje da li takvo ponašanje priliči ministru pravde i da li se izvinio novinarki kako što je mejlom zatražila od njega istog dana.

Pokret Evropa sad, podsetimo, nedavno je saopštio da je Milović većinom glasova članova Predsedništva PES-a isključen iz te stranke.

(Kurir.rs/Vijesti/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track