ANDRIJA MANDIĆ UPUTIO SAUČEŠĆA POVODOM TRAGEDIJE U MOSKVI: "Neka je pokoj nevinim dušama nastradalih u ovoj nesreći"
Foto: EPA/Boris Pejović, Arhiva

ANDRIJA MANDIĆ UPUTIO SAUČEŠĆA POVODOM TRAGEDIJE U MOSKVI: "Neka je pokoj nevinim dušama nastradalih u ovoj nesreći"

Crna Gora -

Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uputio je izraze saučešća, povodom terorističkog napada koji se dogodio u Moskvi, predsedniku ruske Dume Vjačeslavu Volodinu i predsednici Saveta Federacije Valentini Matvijenko.

"Povodom svirepog terorističkog napada koji se sinoć desio i Moskvi, želim da vam u svoje lično i u ime Skupštine Crne Gore uputim izraze najiskrenijeg saučešća. Terorizam je moderna opasnost koja već više decenija preti čovečanstvu i ta pretnja od celog sveta zaslužuje odlučan odgovor. Učestvujemo u žalosti porodica preminulih u ovom zaista teškom trenutku. Neka je pokoj nevinim dušama nastradalih u ovoj nesreći, a povređenima želim brzo ozdravljenje”, zaključio je Mandić.

Podsećanja radi, u Republici Srpskoj danas je Dan žalosti u znak solidarnosti sa ruskim narodom nakon stravičnog terorističkog napada koji se u petak dogodio u Moskvi.

Ova odluka donesena je juče nakon telefonske sednice Vlade Republike Srpske.

Informaciju je potvrdio i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u objavi na društvenoj mreži Iks.

"Želimo da na taj način odamo počast nevinim ljudima koji su ubijeni u terorističkom napadu u Moskvi i iskažemo solidarnost sa prijateljskim narodom Rusije“, naveo je Dodik u objavi.

(Kurir.rs/Adria/Preneo: A.N.)

Bonus video:

07:23

AMBASADOR PALESTINE EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Izrael napravio masakr, ubijaju redom, nisu im svete NI CRKVE, NI DŽAMIJE, NI BOLNICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track