SVE ČEŠĆI INCIDENTI ISPRED KLINIČKOG CENTRA CRNE GORE: Apeluju da se angažuje POLICIJSKA PATROLA koja će da dežura noću
Foto: Vijesti.me

SVE ČEŠĆI INCIDENTI ISPRED KLINIČKOG CENTRA CRNE GORE: Apeluju da se angažuje POLICIJSKA PATROLA koja će da dežura noću

Crna Gora -

Usled sve češćih incidenata koji se dešavaju tokom noći, Klinički centar Crne Gore iniciraće razgovore sa Upravom policije da još jednom, shodno svojim mogućnostima, razmotri njihovu raniju molbu da svakog dana, a posebno u periodu od 22 sata do 6 sati, angažuje patrolu koja bi dežurala u krugu najveće zdravstvene ustanove u Crnoj Gori sa fokusom ispred Urgentnog centra.

- Broj incidenata sa licima koja pokušavaju nasilno da uđu u krug KCCG ne jenjava, zaposleni Službe zaštite su svakodnevno izloženi verbalnim ali i fizičkim napadima što je, nažalost, juče kulminiralo privođenjem i dva zaposlena ustanove u Upravu policije. U tom kontekstu i KCCG će svakako pokrenuti odgovarajuće interne procedure, ali, na duže staze, problem ne može biti rešen bez asistencije Uprave policije Crne Gore, potvrđeno je u KCCG.

Cilj KCCG je da obezbedi nesmetano i efikasno pružanje zdravstvene zaštite svim građanima što neretko mogu da ugroze periferni problemi poput jučerašnjeg incidenta.

- Čvrsto smo uvereni da će cenjeni čelnici Uprave policije imati sluha za naš apel i da ćemo zajedničkim snagama naći način da stanemo na put ovom višegodišnjem problemu, dodaju u KCCG.

Kurir.rs/Rina

Bonus video:

01:30

INCIDENT OD PRE NEKOLIKO DANA KOJI JE ZGROZIO SRBIJU! Čurčin o ŠOKU koji je zatekao ekipu PRVE POMOĆI: Nije bilo osnovnog (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track